04.04.2017, 06:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.04.2017, 06:52 uživatelem Xenomorf. Edited 1 time in total.)
Jak jsem již zmiňoval v PMkmku na messengeru: Je to docela uspěchané, ale je to tvá prvotina, takže to chápu. Taky jsem měl ze začátku problémy. Postupem času se ale zlepšíš a půjde ti to
Co se týče korektury. KDYBY jste viděli původní verzi, tak asi každému hrábne. Vzhledem k tomu, že mám evidentně nervy z elementů harmonie, tak jsem to vydržel.
Když jsem to opravoval ve vlaku směrem na Olomouc, tak se mne zeptala paní vedle: To jste psal vy?
Já se na ni otočím (přes sluchátka jsem ji slyšel ) a odpovím: Tohle? Já dělám jen korekturu. Já píšu jinak...ale cítím se jak divoký prase, protože jsem to celé rozrýpal.
#Srandamusíbýt
Hviezdosz: Sám jsem při korektuře pár věcem nerozuměl
Co se týče korektury. KDYBY jste viděli původní verzi, tak asi každému hrábne. Vzhledem k tomu, že mám evidentně nervy z elementů harmonie, tak jsem to vydržel.
Když jsem to opravoval ve vlaku směrem na Olomouc, tak se mne zeptala paní vedle: To jste psal vy?
Já se na ni otočím (přes sluchátka jsem ji slyšel ) a odpovím: Tohle? Já dělám jen korekturu. Já píšu jinak...ale cítím se jak divoký prase, protože jsem to celé rozrýpal.
#Srandamusíbýt
Hviezdosz: Sám jsem při korektuře pár věcem nerozuměl
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad