04.04.2017, 15:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.04.2017, 15:41 uživatelem Charliedzilla. Edited 2 times in total.)
(04.04.2017, 14:51)Jita32 Napsal(a): Hele, nejsi náhodou na Furaffinity? Teď nevím zda mi hrabe, ale před pár dny jsem tam tenhle obrázek viděla c:
Haha ano, videla si dobre! na FF som! Účet už mám dosť dlho ale fakt aktívna som len chvíľku. Pred pár dňami som sa rozhodla oživiť moje DA, FF a tak. Bola som doposial aktivna len na tumblr a to hlavne v Transformeroch. Povedala som si, že som fakt hlúpa neskúšať aj inde! Ale linky na FF a DA som sem zatiať nedala lebo stále updatujem arty ktoré som za nejaký ten rok nepostovala... Takže mám tam vačšinou staré veci a nechcme úplne postnúť všetko naraz
Ale keď tak: FF a DA
Mácaman a Tiger Eye: Moc vám ďakujem! Ahhh bola som troška neistá lebo je to fakt dlho čo som dávala obrázky do nejakej tej "domácej" komunity a bola som z nejakého dovodu trošku nervózna? Ale určite sa cítim o dosť lepšie a haha, tá Rarity čo ju čmáram teraz sa mi bude kresliť hneď lepšie!