04.04.2017, 21:28
Opět můžete také přijet jako pořadatelé, kromě plna zábavy před a po festivalu, kdy ostatní účasntníci už museli bejt doma, vy můžete ještě stále pořádně pracovat užívat si další dny s přáteli!
Podmínky: věk 15+ (doporučuju 18+), vůle a čas
Výhody:
Delší con!
Levnější con, či dokonce con zDarma!
Pro ty co málo jedí a pijou (zeptejte se HungZe!) to může být i výdělečné!
Ideální zábava na prázdniny pro studenty a jiné lidi, kteří mají mnoho volného času a sil a chtějí pomoci k realizaci festivalu.
Mnoho Bronies už se řadí mezi pořadatele
Nevýhody:
To přece žádné nevýhody nemá!
A teď vážně.
Je to makačka, přípravy a úklid jsou fyzická práce. Ale zatím to všichni přežili, většina bez újmy na zdraví, a mnoho pořadatelů se vrací.
Ztratíte minimálně polovinu času na conu tím, že jste ve službě. Někdy i víc, protože spánkový deficit je parchant. (remember kids, sleep is for the weak. Or was it sleep for a week?)
yadayadayada však to znáte. Pojďte pořádat, bude sranda. Ideální pro studenty (ať víte, jak je pak supr pracovat v kanclu)
Jakékoliv otázky ohledně pořádání můžete směrovat na mě, na FF jsem už jako pořadatel byl 4., a k tomu další akce (PragoFFest, Fancity etc.)
Informace a podmínky viz http://www.convention.cz/chci-poradat/
Podmínky: věk 15+ (doporučuju 18+), vůle a čas
Výhody:
Delší con!
Levnější con, či dokonce con zDarma!
Pro ty co málo jedí a pijou (zeptejte se HungZe!) to může být i výdělečné!
Ideální zábava na prázdniny pro studenty a jiné lidi, kteří mají mnoho volného času a sil a chtějí pomoci k realizaci festivalu.
Mnoho Bronies už se řadí mezi pořadatele
Nevýhody:
To přece žádné nevýhody nemá!
A teď vážně.
Je to makačka, přípravy a úklid jsou fyzická práce. Ale zatím to všichni přežili, většina bez újmy na zdraví, a mnoho pořadatelů se vrací.
Ztratíte minimálně polovinu času na conu tím, že jste ve službě. Někdy i víc, protože spánkový deficit je parchant. (remember kids, sleep is for the weak. Or was it sleep for a week?)
yadayadayada však to znáte. Pojďte pořádat, bude sranda. Ideální pro studenty (ať víte, jak je pak supr pracovat v kanclu)
Jakékoliv otázky ohledně pořádání můžete směrovat na mě, na FF jsem už jako pořadatel byl 4., a k tomu další akce (PragoFFest, Fancity etc.)
Informace a podmínky viz http://www.convention.cz/chci-poradat/