16.04.2017, 23:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.04.2017, 00:12 uživatelem a10. Edited 1 time in total.)
Nevztahuje se ke srazu 29. dubna:
Escape from Canterlot Dungeons
Dostal jsem email od lidí, co minulé léto vytvořili v olomouckém protiatomovém krytu únikovou hru, že na příští měsíc chystají nový příběh. Jedná se o krátkodobou záležitost (11.–19. května), mně se ale nehodí víkend. Měl by někdo zájem? Skupinové vstupné (4–5 osob) vyjde na 600 Kč. Loni jsme si to moc užili (a dostali jsme placky )!
Stránka projektu a přesnější informace na této FB stránce.
Případný zájem či dotazy mi pište, prosím, do soukromé zprávy. Bude-li dostatečný zájem, spojili bychom exit game se srazem.
TEASER
Escape from Canterlot Dungeons
Dostal jsem email od lidí, co minulé léto vytvořili v olomouckém protiatomovém krytu únikovou hru, že na příští měsíc chystají nový příběh. Jedná se o krátkodobou záležitost (11.–19. května), mně se ale nehodí víkend. Měl by někdo zájem? Skupinové vstupné (4–5 osob) vyjde na 600 Kč. Loni jsme si to moc užili (a dostali jsme placky )!
Stránka projektu a přesnější informace na této FB stránce.
Případný zájem či dotazy mi pište, prosím, do soukromé zprávy. Bude-li dostatečný zájem, spojili bychom exit game se srazem.
TEASER
„Nikdo nepočítá s Brnem.“ – D'Artagnan
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Olomócky sčoche
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Olomócky sčoche