30.04.2017, 02:03
Tak tohle byl teda hukot! Už od samýho začátku.
+ Maud Pie a její proslov je legendární.
+ Pinkie mluvila s Maud, jak Dory na velrybu v Hledá se Nemo.
+ Pinkieface Maud Pie
+ Rarity "Co teď vlastně budeš dělat?" Maud Pie "Mluvit s tebou."
+ Jak si Bonbon odtáhla svoji Lyru pryč.
+ Maudelina Daisy Pie Nikdy bych nečekal, že uslyším její celé jméno.
+ Flashback, kde se Maud Pie a Starlight už setkali při stavbě Rovnovážné vesnice Další překvápko.
+ Wow. Maud se pousmála na Starlight
+ Pinkie Pie alias ochutnávačka poníkovských stop A kde sakra vlastně stále nachází ty věci typu harfa, dynamit a hever na páčení dračích čelistí?
+ OMG. Maud se pousmála podruhé na Starlight !
+ Srcderyvná scéna, jak Maud se drží jen tak tak a pak............................... Prostě seskočí půl metru.
+ Wow. Maud Pie má teda ale neskutečně úžasnej bejvák.
Nádherný to díl se vším všudy. Ale nedivím se Maud, že už nemohla vydržet až přehnanou starostlivost své sestry, aby si našla živou kamarádku. Ale vše se vyřešilo a tak snad se Pinkie už bude krotit.
Moc se mi zamlouvá jedna věc. A to Starlight a její už druhá kamarádka. Že by celá serie směřovala k sestavení Mane6 pod vedením samotné Starlight? Hmmm... zajímavá úvaha.
Za mě 9.8/10
+ Maud Pie a její proslov je legendární.
+ Pinkie mluvila s Maud, jak Dory na velrybu v Hledá se Nemo.
+ Pinkieface Maud Pie
+ Rarity "Co teď vlastně budeš dělat?" Maud Pie "Mluvit s tebou."
+ Jak si Bonbon odtáhla svoji Lyru pryč.
+ Maudelina Daisy Pie Nikdy bych nečekal, že uslyším její celé jméno.
+ Flashback, kde se Maud Pie a Starlight už setkali při stavbě Rovnovážné vesnice Další překvápko.
+ Wow. Maud se pousmála na Starlight
+ Pinkie Pie alias ochutnávačka poníkovských stop A kde sakra vlastně stále nachází ty věci typu harfa, dynamit a hever na páčení dračích čelistí?
+ OMG. Maud se pousmála podruhé na Starlight !
+ Srcderyvná scéna, jak Maud se drží jen tak tak a pak............................... Prostě seskočí půl metru.
+ Wow. Maud Pie má teda ale neskutečně úžasnej bejvák.
Nádherný to díl se vším všudy. Ale nedivím se Maud, že už nemohla vydržet až přehnanou starostlivost své sestry, aby si našla živou kamarádku. Ale vše se vyřešilo a tak snad se Pinkie už bude krotit.
Moc se mi zamlouvá jedna věc. A to Starlight a její už druhá kamarádka. Že by celá serie směřovala k sestavení Mane6 pod vedením samotné Starlight? Hmmm... zajímavá úvaha.
Za mě 9.8/10
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.