09.05.2017, 22:26
Ako vojnový hrdina z 38 dynastie pred Celestiou (samozrejme aj Lunou),
ktorý prišiel časom, stal sa kráľom mesta a hradu Consilvánia, neskôr aj hradu bývalej kráľovnej Ekavy, po zničení a znovuzrodení vesmíru a po dlhých rokoch mieru,
sa nenechám len tak vypáliť. Mal by som sa zbaviť tej ženskej raz a navždy!
Vyšlem na kopec biobombu so sarínom. Nájdem telo so zničenou celou nervovou sústavou ako sa dusí. Zavrem ju do rakve, priklincujem, zalejem do betónu, naložím na korbu kamiónu a pošlem ho vysypať to do mora.
Opravím základy, vystavám prvé domy a hlavnú radnicu. Potom čakám, kým sa nasťahujú obyvatelia.
ktorý prišiel časom, stal sa kráľom mesta a hradu Consilvánia, neskôr aj hradu bývalej kráľovnej Ekavy, po zničení a znovuzrodení vesmíru a po dlhých rokoch mieru,
sa nenechám len tak vypáliť. Mal by som sa zbaviť tej ženskej raz a navždy!
Vyšlem na kopec biobombu so sarínom. Nájdem telo so zničenou celou nervovou sústavou ako sa dusí. Zavrem ju do rakve, priklincujem, zalejem do betónu, naložím na korbu kamiónu a pošlem ho vysypať to do mora.
Opravím základy, vystavám prvé domy a hlavnú radnicu. Potom čakám, kým sa nasťahujú obyvatelia.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa! 
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!

Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...

Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!