07.06.2017, 10:37
O problému vím - jen mě zaráží, že výměna neproběhla automaticky, stejně jako u ostatních webhostingů pod stejným účtem.
jj, čekáme bohužel na webhostera, který musí provést nastavení - nechápu, co jim na tom tak trvá, když minule to bylo okamžitě. Psal jsem jim hned, jak jsem to zjistil:
Tys zase včera chlastal a ještě to nevyprchalo, co už nějakou dobu používáme na ostatních webech pod stejným účtem Let's Encrypt certifikáty, za které se neplatí - akorát tohle je poprvé, co to po vypršení RapidSSL automaticky hned nepřepnuli na Let's Encrypt.
(07.06.2017, 08:46)Intrix Napsal(a): Dnes ráno vypršela platnost certifikátu je potřeba počkat, než ho někdo obnoví.
jj, čekáme bohužel na webhostera, který musí provést nastavení - nechápu, co jim na tom tak trvá, když minule to bylo okamžitě. Psal jsem jim hned, jak jsem to zjistil:
Citace:Chat transcript from date 07/06/2017
já (09:13:26): Dobrý den, chtěl bych nahradit dnes vypršelý HTTPS certifikát od RapidSSL na webhostingu bronies.cz Let's Encrypt variantou.
já (09:14:21): Vcelku mě překvapilo, že k tomu nedošlo automaticky - pro ostatní domény/hostingy se změna udála automaticky takřka bez prodlevy.
Petr Horák (09:17:13): Dobrý den
Petr Horák (09:22:53): certifikát vám hned vyměním.
já (09:23:08): Skvěle, díky!
Petr Horák (09:51:02): omlouvám se za čekání, požadavek je vyřizován našimi administrátory během chvíle bude váš certifikát funkční.
Petr Horák (09:52:13): po jeho aktivaci vás budeme informovat emailem.
(07.06.2017, 09:44)Melgarh Napsal(a): jj vladci internetu pozaduji dalsi obet na oltar boha SSL... porad se za neco musi platit /).-
Tys zase včera chlastal a ještě to nevyprchalo, co už nějakou dobu používáme na ostatních webech pod stejným účtem Let's Encrypt certifikáty, za které se neplatí - akorát tohle je poprvé, co to po vypršení RapidSSL automaticky hned nepřepnuli na Let's Encrypt.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive