19.06.2017, 10:13
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.06.2017, 19:08 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
(15.06.2017, 20:45)Cwossie Napsal(a): Taky jsem netušila, jen mě napadlo náhodou se podívat na fórum, protože se strašně učím.
Registrováno, můžeme poslat za oba (já+Marco) v jedné platbě?
Jasně - klidně pošlete v jedné platbě, to přebereme. Stačí uvést obě jména ve zprávě pro příjemce.
Citace:A dotaz do pléna, kdo dělá cosplay?
Chystal jsem se na nějaké úpravy po letech, ale nevím, zda se k tomu časové dostanu, protože Festival Fantazie a Czequestria. Spíš ne, už několikátý rok...
(16.06.2017, 18:54)Dex Napsal(a): Je možné napsat číslo účtu někam sem? Registroval jsem se už dřív a myslím že abych se k němu dostal, musel bych odeslat další registraci. Nebo ne?
Koukám, že už to někdo vyřešil za mě, ale jinak pro ostatní - pokud vám uteče číslo účtu na konci registrace, pošlete mi PM.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive