29.06.2017, 00:22
(28.06.2017, 22:36)Tom0147 Napsal(a):(28.06.2017, 21:39)Jamis Napsal(a): Jsem zvědav, co všechno zítra stihnou Claymon s Melgarhem pobrat a jak se jim povede trefit připravený seznam toho, co je na linii skutečně potřebaPffff. Kdyby Claymon s Melem brali něco na linii... Oni berou jen lasery a další Melovy věci. (Dobře, to je taky na linii.) Všechny ryze liniové věci táhnu já.
Chápu to tak, že výzdoba, věci na workshopy, kabely a další "maličkosti", které tu kolem vidím, se jako liniové věci nepočítají ale třeba se pletu a zastavíš se tu pro ně ty. což mi připomíná, jak jsem rád, že organizace FF jde nakonec mimo mě (už by to bylo vážně moc).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive