30.10.2012, 09:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.10.2012, 09:27 uživatelem Autumnbreeze. Edited 1 time in total.)
(30.10.2012, 08:52)Pajzl Napsal(a): Tákže, jelikož v Ikee na noc vypínají obchodní rádio a já mám shodou okolností přístup k reprákům, které zvučí na celý sklad, tak tam dělám více či méně oblíbeného nočního DJe. Samozřejmě se ale stalo, že se MP3 dostala až do složky s ponysongy a měl jsem pár vteřin na rozhodnutí, jestli tam ten Winter Wrap Up nechám... nechal jsem I Wonders, Smile či Crystal Fair Song zazněly.
Stala by se velká katastrofa, kdybys tajně vložil Winter Wrap Up do playlistu na daný den? Dokážu si živě představit, jak by při ní zákazníci v celém patře poskakovali mezi regály, broukali si melodii a do rytmu házeli zboží do košíků. Vsadím se, že za přispění dalších skladeb by se rázem zvýšil obrat.
Možná bych mohl risknout bronifikaci prostřednictvím písniček. Na hudebně založené oběti by to mohlo zabrat lépe než úryvky z epizod. Abych se přiznal, tak třeba do seriálu Wolf's Rain jsem se pustil právě díky krásnému soundtracku (a samozřejmě kladným referencím)