19.07.2017, 19:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.07.2017, 19:54 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
Hele Krajku... /)* fakt jsem ze zasmál však víš, že v unaveném stavu váš styl konverzace těžko snáším, tak se prostě - nejen vám - vyhýbám (a když jsem unavený fakt hodně, nesnesu kolem sebe de facto nikoho), protože se nechci cítit po sraze ještě víc mizerně. Když nereju únavou hubou v zemi, tak mi to zas takový damage nedává a rád tě uvidím to se prostě děje, já si tenhle způsob života nevybral, ale holt s tím musím fungovat, a tak o tom mluvím, protože nejsem jediný a myslím, že mlčení/vyhýbání se/řeči za zády ničemu nepomůžou.
Anyway... tenhle pátek nejspíš na Vyšehrad dorazím, tak pokud dorazíš, tak se tam potkáme. Because you know what... Friendship is Magic.
Anyway... tenhle pátek nejspíš na Vyšehrad dorazím, tak pokud dorazíš, tak se tam potkáme. Because you know what... Friendship is Magic.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive