31.07.2017, 18:01
Tak tu máme rozhovor s dalším z poměrně nových tvářích. Jistě z vás plno zná povídku Mezi světy od Mystery Foxe...a tady máme rozhovor přímo s ním
doufám že si jej užijete jako já, když jsem jej v noci před pár dny dělal 
Vítám tě u tohoto rozhovoru pro Rwakkovi rozhovory, Mystery Foxi, a započnu tedy první klasickou otázkou, protože minimálně mě na ni zajímá odpověď. Jak jsi ke své přezdívce přišel? Proč využíváš právě ji?
To mě přivádí k otázce... Máš rád lišky, takže jsi nějak spojen s Furry komunitou? Nebo je máš rád, jako že je máš jen rád a nějak se s nimi fyzicky nebo duševně přímo nespojuješ?
Tak tohle je hodně zajímavé. Chvíli u toho zůstanu, pokud nevadí. Ty jsi se staral o lišku? Jak jsi se k ní dostal? Pokud to není tajemstvím.
To je moc hezký příběh. Půjdeme ale dál. Jak jsi se dostal k poníkům? A jak jsi objevil vlastně stránku bronies.cz?
Na tomto fóru jsi začal také psát svou povídku Mezi světy. Psal jsi už před bronies nebo jsi začal až tady na fóru?
A co tě přivedlo na nápad psát i na bronies?
Co nám ke své povídce vlastně povíš? Za celou dobu píšeš pouze jeden delší příběh a ještě jsi v něm hlavním hrdinou ty sám.
Víš, že tento typ povídek má své zastánce i odpůrce? Příběhů lidí v Equestrii tu bylo již spoustu, ač na české scéně ne tolik jako na mezinárodní. Čím se od ostatních lišíš?
To je velice pozitivní přístup. Doufám, že ti vydrží. Prozradíš nám něco málo, co nás čeká v budocnosti? A s tím také souvisí otázka: promýšlíš si povídku dopředu nebo píšeš spíše spontálně a příběh se nějak posouvá?
Sleduješ tvorbu i jiných spisovatelů na fóru? Jsi s někým z nich v kontaktu nebo máš nějakého oblíbence?
Doufám, že budeš mít více času, abychom se mohli těšit na další tvé pokračování Mezi světy. No, blížíme se pomalu ke konci, tak co nám o sobě povíš? Zájmy, koníčky, oblíbené jídlo a tak. Prozradíš nám o sobě něco soukromého? 
Rozhodně jsi se rozpovídal, a to je dobře. Vzkážeš ještě teď nakonec něco čtenářům tohoto rozhovoru? Třeba aby taky fandili Vítkovicím?
Tímto se s tebou loučím a doufám, že brzy od tebe budeme mít další pokračování Mezi světy.

Vítám tě u tohoto rozhovoru pro Rwakkovi rozhovory, Mystery Foxi, a započnu tedy první klasickou otázkou, protože minimálně mě na ni zajímá odpověď. Jak jsi ke své přezdívce přišel? Proč využíváš právě ji?

Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!