15.08.2017, 16:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.08.2017, 16:04 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
@BACCHUS: To já mám spíš problém s hlasem, který zní, jako když se dabérka/dabér pitvoří jen proto, aby zněl co nejblíž dané postavě, a neumí to udělat tak, abych to nepoznal. To, že hlas nesedí na emerického dabéra není vždy ke škodě (např. u Star Wars II mám mnohem raději českého Dexe než toho amerického), pokud zní dostatečně přirozeně (Češi taky z Kimony v G3 udělali starší paní, a vůbec to nebylo ke škodě, což byla výjimka v kvalitě)
A animace? Dokud budou poníci animovaní živým stylem ála Disney, může tam být CGI klidně z 80. let (třeba Karcoolka u spousty diváků propadla kvůli levné animaci, mě naopak zaujala, protože to je správná hlína - zvlášť těmi souběžnými pohledy) (je ale pravda, že pokud je špatná jako celek, a film nemá IMHO moc dobrý příběh, aby to zachránil, táhne ho s sebou dolů - např. Divočina)
Zrovna ta vzducholoď nevybočuje z řady až tak extrémně, ale to je věc názoru (asi jsem ovlivněn Planetou pokladů).
A animace? Dokud budou poníci animovaní živým stylem ála Disney, může tam být CGI klidně z 80. let (třeba Karcoolka u spousty diváků propadla kvůli levné animaci, mě naopak zaujala, protože to je správná hlína - zvlášť těmi souběžnými pohledy) (je ale pravda, že pokud je špatná jako celek, a film nemá IMHO moc dobrý příběh, aby to zachránil, táhne ho s sebou dolů - např. Divočina)
Zrovna ta vzducholoď nevybočuje z řady až tak extrémně, ale to je věc názoru (asi jsem ovlivněn Planetou pokladů).