20.08.2017, 23:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.08.2017, 20:05 uživatelem Anemonis. Edited 1 time in total.)
Omlouvám se všem, se kterými jsem se nestihl rozloučit, za mé náhlé zmizení v době, kdy vrcholila aukce (Perry, zařiď si kloboučnictví
). Vyšlo mi to tak akorát na autobus domů (s otočkou na brony bytě), neb zítra brzy ráno musím být v Jihlavě. Příště se lépe zorganizuji - mít všechny zavazadla v Krakově, mohl bych s vámi zůstat o půl hodiny déle.
Moc a moc vám všem děkuju za úžasný con. Czequestrie zraje jako víno a tuhle jsem si fakt užil dvojnásob - jako staffák i jako účastník. Ještě jsem plný překrásných dojmů a letos byly opravdu silné, jako třeba naše dobrodružná zkratka na LARPU (přece to nebudem obcházet), díky níž má lístek s oznámením "Gratulujeme, přežili jste LARP" přidanou hodnotu - viz Vtipné hlášky ze srazů.
Společné spacákování s Převaláky v jednom pokoji bylo taky super, ale nejsilnější okamžik byla loterie na stánku Promo animation teamu. Lístek za 50 Kč, 3 lístky za 120 Kč, každý lístek vyhrává. Přirozeně jsem neodolal, takže platím, losuju a čekám, z jakých kategorií zboží si budu vybírat svou odměnu. První lístek - pohlednice, druhý lístek - pohlednice, třetí lístek - první cena!
Já zářil jak vánoční stromeček. Takže nádherná ručně malovaná zarámovaná Chrysalis teď leží u mě na gauči.
Není to jediná krásná věc z CZQ, co tam leží, ale rozhodně je nejhodnotnější. Tak kdo ještě nespí, užívejte si afterparty! Mějte se!
). Vyšlo mi to tak akorát na autobus domů (s otočkou na brony bytě), neb zítra brzy ráno musím být v Jihlavě. Příště se lépe zorganizuji - mít všechny zavazadla v Krakově, mohl bych s vámi zůstat o půl hodiny déle.Moc a moc vám všem děkuju za úžasný con. Czequestrie zraje jako víno a tuhle jsem si fakt užil dvojnásob - jako staffák i jako účastník. Ještě jsem plný překrásných dojmů a letos byly opravdu silné, jako třeba naše dobrodružná zkratka na LARPU (přece to nebudem obcházet), díky níž má lístek s oznámením "Gratulujeme, přežili jste LARP" přidanou hodnotu - viz Vtipné hlášky ze srazů.
Společné spacákování s Převaláky v jednom pokoji bylo taky super, ale nejsilnější okamžik byla loterie na stánku Promo animation teamu. Lístek za 50 Kč, 3 lístky za 120 Kč, každý lístek vyhrává. Přirozeně jsem neodolal, takže platím, losuju a čekám, z jakých kategorií zboží si budu vybírat svou odměnu. První lístek - pohlednice, druhý lístek - pohlednice, třetí lístek - první cena!
Já zářil jak vánoční stromeček. Takže nádherná ručně malovaná zarámovaná Chrysalis teď leží u mě na gauči.
Není to jediná krásná věc z CZQ, co tam leží, ale rozhodně je nejhodnotnější. Tak kdo ještě nespí, užívejte si afterparty! Mějte se!
In Equestria and Jamis we trust.
Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
Yay!♫ Life in Czequestria shimmers... ♫