18.10.2017, 14:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.10.2017, 14:40 uživatelem Mácaman. Edited 1 time in total.)
SecreterceS - co se tyka Cappera, ten mi nevadil vubec, kazda nova rasa dobra, ale Alex mela dobry postreh - v tom svete existuji humanoidni kocky (Capper) i normalni kocky (Opalescence), coz je, jak to nazvala, ponekud "zvrhle", co kdyby kocka mela kocku?
Jamis - ja na to pujdu pristi vikend znovu, ted uz si nejsem presne jistej, co si tam rekly, ale co si pamatuju, Pinkie dala proste Twi cocku, ze se zachovala spatne a neporadila se s nimi a neverila jim. Coz mi prijde naprosto v poradku. Pinkie je sice kamaradka ale to neznamena, ze by mela nejak jednat s Twilight v rukavickach, pokud ta se nezachovala spravne. Naopak ji proste uprimne rekla co si mysli, coz mela podle me Twilight akceptovat a uznat to a ne se na ni rozcilovat jeste...
Jamis - ja na to pujdu pristi vikend znovu, ted uz si nejsem presne jistej, co si tam rekly, ale co si pamatuju, Pinkie dala proste Twi cocku, ze se zachovala spatne a neporadila se s nimi a neverila jim. Coz mi prijde naprosto v poradku. Pinkie je sice kamaradka ale to neznamena, ze by mela nejak jednat s Twilight v rukavickach, pokud ta se nezachovala spravne. Naopak ji proste uprimne rekla co si mysli, coz mela podle me Twilight akceptovat a uznat to a ne se na ni rozcilovat jeste...
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate