20.10.2017, 09:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.10.2017, 09:32 uživatelem Eugene. Edited 2 times in total.)
Kreslící krize, to dobře znám.
Nejhorší past je v tom, že můžeš kreslit rok/dva a snažit se, jenže když ta snaha bude mířená naslepo, moc se stejně nezlepšíš a to je pak k zbláznění. Ale u tebe nějakej ten progress vidím, takže to ztracené není, jen to chce víc kreslit no.
U SAI ti moc se štětci neporadím, já sám raději používám Photoshop, ale když už SAI, tak mám:
.
Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že "zázračné" nebo "git gut" štětce neexistují a všechno nakonec záleží na zkušenostech a znalostech.
Zkus něco namalovat a určitě ukaž pak.
Nejhorší past je v tom, že můžeš kreslit rok/dva a snažit se, jenže když ta snaha bude mířená naslepo, moc se stejně nezlepšíš a to je pak k zbláznění. Ale u tebe nějakej ten progress vidím, takže to ztracené není, jen to chce víc kreslit no.U SAI ti moc se štětci neporadím, já sám raději používám Photoshop, ale když už SAI, tak mám:
. Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že "zázračné" nebo "git gut" štětce neexistují a všechno nakonec záleží na zkušenostech a znalostech.

Zkus něco namalovat a určitě ukaž pak.
"Don't cry because it's over, smile because it happened."
"Kdo tě jednou v srdci měl, ten nezapomene, i kdyby chtěl..."