24.10.2017, 13:06
Takže prišiel som, videl som, ostal som v úžase. Na MLP film sa fakt oplatilo prísť. Animácia je krásna, poníky vďaka nej ešte roztomilejšie a príbeh pekný. Pesničky - kapitola sama o sebe, tam nie je o čom. MLP hudba je synonymum kvality a chytľavosti. Potešila prítomnosť seaponies, ktorí ale napokon neboli seaponies, ale hippogrifovia (keď už s tým začali, čakal som plnohodnotných seaponies, nie dočasných). A obzvlášť špeciálna pochvala za to, že sa hlavná časť príbehu odohrávala mimo Equestrie (teda, nebolo by na škodu znovu zakomponovať prev-gen lokality do súčasnej mapy). Ten jeden bod ale Hasbru strhávam za "dočasných" seaponies, predsa len by potešil ich návrat aj do seriálu a ešte viac by potešilo, keby boli v starom dizajne (ja viem, obhajcovia toho nového ma za toto poriadne zhejtujú, ale mám ich na saláme ). A druhá vec, ktorá ma najviac potešila? SLOVENSKÝ DABING! Predsa si len dali námahu dotiahnuť tam slovenské dablérky z S1 a S2 (viac sa toho nedalo spraviť, však, Jojka?) a film dostal znenie v reči, ktorá je nielen mne, ale aj ostatným slovenským bronies srdcu najbližšia. Čo sa týka speváčky Sie, nepýtajte sa ma na ňu, až do filmu som o nej nepočul, takže sa k nej nemám ako vyjadriť. Ale jej záverečná pesnička bola pekná... Ale to je asi tak všetko, čo k nej môžem povedať...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra