05.02.2018, 16:48
(05.02.2018, 09:42)Martin Napsal(a): Jamisova rekapitulace minulého roku byla zajímavá a nezajímavá zároveň. Totiž, je to fajn shrnutí, co se stalo s pododhalením těch zajímavých zážitků, ale když máte v paměti ještě téměř všechny předešlé verze, máte pocit déja vu, a zrovna toto není v mém případě něco, co by mne zvedlo ze židleNicméně osobní zážitky si poslechnu vždy rád, aneb "bombastický" fandom.
jj, je to vždycky dilema, co do té přednášky všechno zahrnout - jelikož je obměňuju vždycky půl po půl roce (jde tedy o report za uplynulých 12 měsíců), takže toho nového obsahu je vždycky tak půlka. Důvod je ten, že někdo jezdí jen na FF a někdo jen na PGF.
Citace:Moondancer
Moonyho přednáška o historii byla hlavní důvod, proč jsem se rozhodl jet vůbec do Prahy, a byť toto nejspíš nebude číst, jak už jsme spolu mluvili, je to dobrý začátek a s přihlédnutím k okolnostem, kde a jak bylo přednášeno, byl po necelé jedné hodince lepší než já po dvanácti, a to jsem neměl živé publikumBudiž prokleta výpočetní technika.
Příště, pokud nějaké bude, to dopadne nejspíše lépe, když se zvolí trochu jiný styl.
Příště to bude mít určitě lepší

Citace:Před Jamisem mám spíš takový ten autoritativní "strach", jako kdyby tam byl nějaký učitel ze střední, takže se chovám podle tohoale jakmile začnu mít pocit, že jsem v uvolněném prostředí, přepínám asi na domácí režim. No nic, na tom ještě zapracuji.
No jo, ale co s tím... tohle mi říkalo už více lidí, jenže i když řeknu, že přede mnou nikdo strach mít nemusí - fakt nekoušu

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive