23.04.2018, 18:47
Tak že dojde k "rozpolcení" a půl napůl se budou někteří vracet nad hladinu a někteří zůstanou pod jsem čekal. Snad to časem nedojde do stavu "Ta zatracená Novo se moc přiklání k těm opeřencům/šupinatcům a úplně zapomněla, jak to máme tady dole/nahoře těžké, čas se osamostatnit!", ale zatím to tak nevypadá. Pěkně to naznačil i Silver Quill ve Followup na EqD, že naoko CMC pomohly jen jednomu hippocampgryfovi*, ale přitom takovýto problém típli už v zárodku.
*slovo jsem si vymyslel já. Original word, do not steal.
Také je zajímavé vidět jak při svém pomáhání přikládají různou váhu různým důvodům, proč tam jo nebo ne.
Podobně jako si každý tady nejen v episodách zaměřuje na různé prvky. Já jsem třeba většinu dílu dělal pauzy a přehrával začátek, protože mě fascinovala jejich nová železnice. Přišel jsem přitom na pár úvah ve spoileru.
*slovo jsem si vymyslel já. Original word, do not steal.
Také je zajímavé vidět jak při svém pomáhání přikládají různou váhu různým důvodům, proč tam jo nebo ne.
Podobně jako si každý tady nejen v episodách zaměřuje na různé prvky. Já jsem třeba většinu dílu dělal pauzy a přehrával začátek, protože mě fascinovala jejich nová železnice. Přišel jsem přitom na pár úvah ve spoileru.