26.04.2018, 12:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.04.2018, 13:16 uživatelem KRAJKHOUR. Edited 11 times in total.)
KRAJKHOUR Napsal(a):18 Jun,Tady v Praze je taky hezky slunečno. Sice občas sprchne ale je to hned pryč.
Chystám se mlp kony.[spoiler: ]
Meztím se snažím nějak přežít, hlavně po práci jsem dost unavený proto ti píšu až ted. Vprůběhu pár měsíců budu muset řešit bydlení.[spoiler: ] Nemusíš se obávat adresu kterou jsem ti poslal je ověrená.[spoiler: ]
PS: Stihneš mě plišáka do srpna?
MidnightShadow Napsal(a):18 JulTaky se snazim prezit. Nejak jako by na me posledni dobou padala depka, nedavnoK
Bude do srpna, tu poslu samostane, zbytek se tvori.
Rozhodla jsem se zmenit strih, viz testovací poník. [spoiler: ]
Sila jsem vícemene jen tak, zkouška střihu, povedla se.[spoiler: ]
Fotky noveho těla pro mini Celestie a tela tve Celestie poslu zitra.
MidnightShadow Napsal(a):19 Jul,[spoiler: ]Mala 10 palcu (budu jeste trochu upravovat hlavu)
na treti fotce srovnani velikosti.
FOTKY!
KRAJKHOUR Napsal(a):19 Jul,Děkuji. za info.
Jen krátká zpráva že jsem unavený. Snad o víkendu se rozepíšu tak bud připravená.
Jedna fotka se nenahrála.
Jaké informace můžu zveřejnit?
MidnightShadow Napsal(a):19 Jul,Aj, tak znovu Celestie.
(nic noveho K)
info radeji zatim zadne.
MidnightShadow Napsal(a):02 Aug,Finalni verze malych Celestii.
[spoiler: ]
Jen jsem se chtela zeptat na kridla. Otevrena jsou ponekud neprakticka co se prenaseni a hugovani tyka, jak jsou v nich draty tak i docela nic moc na objimani.
Pokud na nich ale trvas, bez problemu je ji dam. Ale zavrena jsou, tedy alespon podle me, praktictejsi, pokud ji chces prenaset a mit treba v posteli.
FOTKY!
KRAJKHOUR Napsal(a):02 Aug,Uzavřená křídla. Jak říkáš jsou méně praktické. Mám totiž čínskou PinkieBat s rozevřenými křídly stejně jsem je zohnul aby byli sclopené.
KRAJKHOUR Napsal(a):02 Aug,U ocasu si přeji absis dala záležet na sešití s tělem. Zrovna tahle část je dost namáhaná.
(Než se začnete přibleble smát:
MidnightShadow Napsal(a):To je poslední soukromá zpráva z Etsy co mám od Caty Blackcat za rok 2016 - 2017!02 Aug,To je samozrejmost, beru to 2x dokola dvojitou niti a jeste potom tenkym vlascem. Stejne jako hlavu.