26.04.2018, 12:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.04.2018, 13:16 uživatelem KRAJKHOUR. Edited 11 times in total.)
KRAJKHOUR Napsal(a):18 Jun,Tady v Praze je taky hezky slunečno. Sice občas sprchne ale je to hned pryč.
Chystám se mlp kony.[spoiler: ]
Meztím se snažím nějak přežít, hlavně po práci jsem dost unavený proto ti píšu až ted. Vprůběhu pár měsíců budu muset řešit bydlení.[spoiler: ] Nemusíš se obávat adresu kterou jsem ti poslal je ověrená.[spoiler: ]
PS: Stihneš mě plišáka do srpna?
MidnightShadow Napsal(a):18 JulTaky se snazim prezit. Nejak jako by na me posledni dobou padala depka, nedavnoK![]()
Bude do srpna, tu poslu samostane, zbytek se tvori.
Rozhodla jsem se zmenit strih, viz testovací poník. [spoiler: ]
Sila jsem vícemene jen tak, zkouška střihu, povedla se.[spoiler: ]
Fotky noveho těla pro mini Celestie a tela tve Celestie poslu zitra.
MidnightShadow Napsal(a):19 Jul,[spoiler: ]Mala 10 palcu (budu jeste trochu upravovat hlavu)
na treti fotce srovnani velikosti.
FOTKY!
KRAJKHOUR Napsal(a):19 Jul,Děkuji. za info.
Jen krátká zpráva že jsem unavený. Snad o víkendu se rozepíšu tak bud připravená.
Jedna fotka se nenahrála.
Jaké informace můžu zveřejnit?
MidnightShadow Napsal(a):19 Jul,Aj, tak znovu Celestie.
(nic noveho K)
info radeji zatim zadne.
MidnightShadow Napsal(a):02 Aug,Finalni verze malych Celestii.
[spoiler: ]
Jen jsem se chtela zeptat na kridla. Otevrena jsou ponekud neprakticka co se prenaseni a hugovani tyka, jak jsou v nich draty tak i docela nic moc na objimani.
Pokud na nich ale trvas, bez problemu je ji dam. Ale zavrena jsou, tedy alespon podle me, praktictejsi, pokud ji chces prenaset a mit treba v posteli.
FOTKY!
KRAJKHOUR Napsal(a):02 Aug,Uzavřená křídla. Jak říkáš jsou méně praktické. Mám totiž čínskou PinkieBat s rozevřenými křídly stejně jsem je zohnul aby byli sclopené.
KRAJKHOUR Napsal(a):02 Aug,U ocasu si přeji absis dala záležet na sešití s tělem. Zrovna tahle část je dost namáhaná.
(Než se začnete přibleble smát:
MidnightShadow Napsal(a):To je poslední soukromá zpráva z Etsy co mám od Caty Blackcat za rok 2016 - 2017!02 Aug,To je samozrejmost, beru to 2x dokola dvojitou niti a jeste potom tenkym vlascem. Stejne jako hlavu.