29.05.2018, 12:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.05.2018, 12:50 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
Moje mamka mi poníky pořád vyčítá, neustále útočí na Bronies že jsou to postižení lidé, že ze mně jen tahaj prachy, a já že jsem postiženej, protože sbírám plyšové poníky a že mně lidi nebudou respektovat a budou se mi vysmívat ... prostě neustále něco. Úplně jí uniká fakt, že už jsem brony 6 let a můj život se díky Bronies ( ne díky ní ) změnil k lepšímu. Moji přátelé a kolegové z práce, kteří to o mně všichni ví, protože se tím netajím ( ani svým speciálním přístupem k poníkům ) mne nejenom respektují ale dokonce se se mnou rádi baví a mou společnost vyhledávají, protože je to vždy námět k diskuzi, při které se v práci zasmějeme. Samozřejmě se najdou i tací, kteří se chovají netolerantně, ale takových je naštěstí minimum. Přesto mne opravdu velice mrzí, že jediný, kdo mi neustále poníky vyčítá a chová se mnohem hůře než ostatní lidé v mém okolí je právě moje mamka, ale nebudu jí to brát, ať si žije svůj život jak chce, taky jí do něj nekecám.
Díky poníkům jsem našel spousty skvělých přátel a dokonce lidí, které by jsem nikdy v životě neměl šanci ani potkat, cítím pocit naplnění, vím že někam patřím, že mám pro co žít. To je podle mně důležité a je jedno jak k tomu přistupují ostatní, protože je to váš život, ne ostatních.
Díky poníkům jsem našel spousty skvělých přátel a dokonce lidí, které by jsem nikdy v životě neměl šanci ani potkat, cítím pocit naplnění, vím že někam patřím, že mám pro co žít. To je podle mně důležité a je jedno jak k tomu přistupují ostatní, protože je to váš život, ne ostatních.
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.