02.08.2018, 04:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.08.2018, 04:49 uživatelem Ajdrianpony. Edited 3 times in total.)
(01.08.2018, 20:38)Michy Napsal(a): @Ajdrianpony: já právě z Ostravska (ještě specifičtěji: Prajzská, ti kdo znají, vědí) pocházím a v Ostravě jsem chodil na SŠ i VŠ, takže můj dotaz mířil z důvodů, které nejsou tak daleko od tvé narážky. Opravdu nechci malovat čerta na zeď - hlavně že scalix dal rámcově vědět, jaký typ "bandy" jim tam přijde
Michi, to byl jen vtip z mé strany. Nemusíš mít strach I minule jsme byli v salonku, procházeli se Ostravou a to i v noci a vše proběhlo naprosto v pohodě A co se týče českého přízvuku, já jsem se narodil 100 kilometrů od Prahy a nikdy jsem se přízvuk nenaučil a ačkoli jsem v Ostravě dost často a na Ostravsku už 20 let bydlím a to dokonce v problémové čtvrti, nikdy jsem se nesetkal s jakýmkoli problémem s mou počeštěnou řečí a nebo s krajem, odkud pocházím ne vážně, tvé obavy jsou naprosto zbytečné
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.