13.09.2018, 15:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.09.2018, 15:36 uživatelem blesk1j_CZ. Edited 1 time in total.)
Jo, už se nemůžu dočkat
Každopádně brony-byt v kině by mohl pojmout pár poníků. V obýváku už není ten ošklivý koberec plnej prachu. Místo toho je dřevěná podlaha. A Vzhledem k tomu, že já v té době budu mít už palandu, tak bude i gauč
Takže kolik poníků by se vešlo?
Gauč 1-2
Spacák na parketách 4-5
Předsíň, kuchyň... Tam asi nikdo nebude chtít být. Maximálně jeden v kuchyni, kdyby chtěl být někdo sám.
Takže max 6-8. Vyjímka kdyby brony-byty praskaly ve švech, tak pojmem ještě pár poníků, když bude nouze, ale bude to potom trošku natěsno.
Ještě pár informací:
Brony-byt kino je na Na Ohradě, Biskupcova 1733/31 Žižkov. 5.patro
Možná se najde někdo, kdo by si chtěl odložit věci ještě před pre-party... Stačí se ozvat a domluvit se. Rozhodně přes PMko. Budu doma.
Moje číslo, kdyby bylo potřeba: 736 435 398
Zvonek bytu: Šmejkalovi
Každopádně brony-byt v kině by mohl pojmout pár poníků. V obýváku už není ten ošklivý koberec plnej prachu. Místo toho je dřevěná podlaha. A Vzhledem k tomu, že já v té době budu mít už palandu, tak bude i gauč
Takže kolik poníků by se vešlo?
Gauč 1-2
Spacák na parketách 4-5
Předsíň, kuchyň... Tam asi nikdo nebude chtít být. Maximálně jeden v kuchyni, kdyby chtěl být někdo sám.
Takže max 6-8. Vyjímka kdyby brony-byty praskaly ve švech, tak pojmem ještě pár poníků, když bude nouze, ale bude to potom trošku natěsno.
Ještě pár informací:
Brony-byt kino je na Na Ohradě, Biskupcova 1733/31 Žižkov. 5.patro
Možná se najde někdo, kdo by si chtěl odložit věci ještě před pre-party... Stačí se ozvat a domluvit se. Rozhodně přes PMko. Budu doma.
Moje číslo, kdyby bylo potřeba: 736 435 398
Zvonek bytu: Šmejkalovi
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru