01.03.2019, 01:25
U mě se trochu mísí smutek z konce G4, který je sice nevyhnutelný, ale sakryš... byl tu s námi devět let a zažili jsme toho díky němu opravdu hodně (mnohým nás tahle zkušenost výrazně změnila život).
Na G5 se těším - vím, že bude jiná a třeba i hodně jiná. Nicméně přežil jsem generační změny u jiných fenoménů (Star Trek je hezkým příkladem - docela mě zajímá, zda se fandom promění a bude vykazovat stejné jevy, jako když se lámaly generace tam).
Na G5 se těším - vím, že bude jiná a třeba i hodně jiná. Nicméně přežil jsem generační změny u jiných fenoménů (Star Trek je hezkým příkladem - docela mě zajímá, zda se fandom promění a bude vykazovat stejné jevy, jako když se lámaly generace tam).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive