17.04.2019, 15:27
(17.04.2019, 11:41)Mácaman Napsal(a): 4/staci se odpojit? nemam to slovo rad, ale tohle chovani je TOXICKE a kdybych se temhle vecem chtel vyhybat, tak sem bez internetu - ne nebudu se odpojovat, radeji sem napisu co mi vadi, proc bych se ja mel odpojovat??
To nevysvětlíš

Chápu tvé znechucení, ale imho jde o bouři ve sklenici vody.
(17.04.2019, 13:22)DarthTUK Napsal(a):(16.04.2019, 17:03)Jamis Napsal(a): Vtip by měl být především vtipný a ne urážející - co třeba kdybychom na posledním Karaoke, ještě když Barpy ležel na zemi se zkrvavenou hlavou z pódia prohlásili: "Je fajn, že záchranka přijela tak rychle, nemuseli jsme ho utratit"? No asi by se to s moc pozitivní reakcí nesetkalo.I'm going to hell for laughing. Sorry Barpy.
Ona je jedna věc je tomu smát ve chvíli, kdy už je po všem a druhá věc, když ještě není - to je velmi podstatný rozdíl. Ale to je imho zbytečné vysvětlovat - všichni ten rozdíl znají, jen na něj kašlou.
(17.04.2019, 13:56)Starfooty Napsal(a): Tak a nedáte mi. Hláška na Barpyho by mne taky složila smíchy. Promiň chlape. Ostatně - co vám říká "Roxor"? To je meme. Sice czsk-brony, ale stále meme. Pak tu někteří mají "výbušné zážitky" či "krymské přátele".
Jistě se u Roxoru začalo vtipkovat velmi brzy - ale stejně jako u jiných podobných situací až poté, co byla krize zažehnána. Totéž v případě onoho bombového útoku islámských teroristů, kterému jsme onehdá unikli jen o chlup.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive