29.11.2019, 15:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.11.2019, 15:17 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
(29.11.2019, 11:24)KRAJKHOUR Napsal(a):(26.11.2019, 00:07)Jamis Napsal(a):Byl jsem požádám jestli bych mohl sehnat pár vstupenek. Měl bych je pro kamaráda a jeho dcéru. Co jsem jediné co jsem můžu udělat je vyptat se.(25.11.2019, 21:34)KRAJKHOUR Napsal(a): Stafovat dvakrát by asi nešlo.Tak když jsi staffák, tak přece vstupenku nepotřebuješ, ne?
Byl bych rád kdyby se aspoň oficiálně oznámilo jak to s vstupenkami je a bude.
Snad to nevadí.
Ne nevadí - ale hodí se uvést tyhle informace, abys dostal správnou odpověď jak jsem psal předtím - rád bych vyhověl všem zájemcům, žel letos je nečekaně rychle vyprodáno.
(29.11.2019, 11:24)KRAJKHOUR Napsal(a):(26.11.2019, 00:07)Jamis Napsal(a):(25.11.2019, 23:16)KRAJKHOUR Napsal(a): Pokud se tak stane jak se to včas dozvím?
Patrně to nebude včas - dneska se uvolnily dva lístky. Byly pryč během dvou minut, než jsem to stihl někam vůbec napsat.Je možné se vzdát svého lístku ve prospěch jiného?
Tím myslíš, předat svůj lístek někomu jinému? Ano, je to samozřejmě možné: je to v těch pravidlech - včetně podmínek a způsobu, jakým se to má udělat - se kterými jsi při koupi souhlasil a ano - vstup zdarma ti jakožto staffákovi zůstane.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive