10.04.2020, 23:07
(09.04.2020, 03:38)Dyonys Napsal(a): strašně by se mi líbila epizoda/y, kde mane6, young6 a old6 mají spolu nějaký dobrodůžo
Ve MLP hře od Gameloftu se zrovna jeden takový příběh rozběhl jinak na rozšíření univerza o mnoho dalších příběhů doporučuju oficiální MLP komixy. Postavy se chovají trochu dospěleji (včetně Celestie a Luny), autoři nejsou tolik vázaní na dětské publikum a s mnoha detaily si hodně vyhráli.
(09.04.2020, 21:51)Electric Spark Napsal(a): Mě konec této generace dost mrzí, i když jsem se k Bronies přidal asi tak před rokem. Když se ale na to kouknu jinak, sériál sice skončil, ale jeho komunita neskončila a tvorba Bronies také ne. Někdy mi ale připadá že komunita Bronies v ČR umírá, protože hodně z nich se k Fandomu přidalo jen kvůli seriálu. Konec by mi ani tak nevadil, kdyby to zpracovali trochu jinak.
Chápu - ono s tou komunitou je to trochu složitější. Pro mnohé to tak platí, že přišli a rychle odešli, takže těch skalních fanoušků originálu (neofiko tvorba má pořád hodně silnou základnu) je méně - spíš to ale bylo tím, že seriál je provedl jednou životní etapou a když cítili, že ta etapa skončila, tak odešli pryč (občas říkám, že je obrovský paradox, kolik a kterých lidí na tomhle seriálu vlastně emocionálně a sociálně dospělo). Možná ještě častější případ ale je, že se přes poníky dostali k dalším věcem a těm se taky věnují (nebo je prostě pohltil hype z jiného fenoménu).
Ono to tu žije, ale spíš nárazově kolem akcí typu Czequestria, Festival Fantazie, Zimní Karaoke Party, Velké srazy. Každodenně tím žije jen pár z nás (počítám se hrdě mezi ně), co už mají MLP zažrané víc pod kůží a není to jen záliba co by člověk jen tak opustil.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive