12.04.2020, 02:08
Ona vypadá cool, na druhou stranu poprvé co jsem měl tu zkušenost jí vidět ,,otevři oči, nebuď malím dítětem a dospěj, přátelé tě zklamou´´ to mě trochu dostalo. Já jsem hodně četl i poslouchal příběhy od vojáků z druhé sv. války a ti povídali, že nějcenejžší je kamarád. Možná teďka trochu odbíhám od tématu, ale kamarád na frontě v zákopě se ti podělí o jídlo, dá ti něco na sebe když je zima ve Stalingradě, atd. Prostě tě má rád a záleží mu na tobě. Nenechá tě umřít. V tomto Tempest dělá chybu. Já prostě Twilight strašně fandím a dělá správný věci. Celkem jsem těžce nesl to, když jsem jí viděl zavřenou jako zvíře v kleci a musela poslouchat toho (promiň za ten výaz ) cvoka co jí vnucuje takoví pitomosti že přátelství není důležitý. Kamarád je důležitej a stará se o tebe.
Jinak jak říkám, doufám že najde taky kamarády a bude šťastná. Já ji přeji hodně štěstí. Nemít roh je asi hrozný, ale nemít srdce je ještě horší. Tempest ho určitě má, tak jak má nyní Starlight. Chtěl bych s ní vidět další díly. Určitě by to bylo cool.
Jinak jak říkám, doufám že najde taky kamarády a bude šťastná. Já ji přeji hodně štěstí. Nemít roh je asi hrozný, ale nemít srdce je ještě horší. Tempest ho určitě má, tak jak má nyní Starlight. Chtěl bych s ní vidět další díly. Určitě by to bylo cool.
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle