12.04.2020, 02:08
Ona vypadá cool, na druhou stranu poprvé co jsem měl tu zkušenost jí vidět ,,otevři oči, nebuď malím dítětem a dospěj, přátelé tě zklamou´´ to mě trochu dostalo. Já jsem hodně četl i poslouchal příběhy od vojáků z druhé sv. války a ti povídali, že nějcenejžší je kamarád. Možná teďka trochu odbíhám od tématu, ale kamarád na frontě v zákopě se ti podělí o jídlo, dá ti něco na sebe když je zima ve Stalingradě, atd. Prostě tě má rád a záleží mu na tobě. Nenechá tě umřít. V tomto Tempest dělá chybu. Já prostě Twilight strašně fandím a dělá správný věci. Celkem jsem těžce nesl to, když jsem jí viděl zavřenou jako zvíře v kleci a musela poslouchat toho (promiň za ten výaz
) cvoka co jí vnucuje takoví pitomosti že přátelství není důležitý. Kamarád je důležitej a stará se o tebe.
Jinak jak říkám, doufám že najde taky kamarády a bude šťastná. Já ji přeji hodně štěstí. Nemít roh je asi hrozný, ale nemít srdce je ještě horší. Tempest ho určitě má, tak jak má nyní Starlight.
Chtěl bych s ní vidět další díly. Určitě by to bylo cool.

Jinak jak říkám, doufám že najde taky kamarády a bude šťastná. Já ji přeji hodně štěstí. Nemít roh je asi hrozný, ale nemít srdce je ještě horší. Tempest ho určitě má, tak jak má nyní Starlight.

Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle