12.04.2020, 19:46
(12.04.2020, 02:08)Joey Small Owl Napsal(a): Ona vypadá cool, na druhou stranu poprvé co jsem měl tu zkušenost jí vidět ,,otevři oči, nebuď malím dítětem a dospěj, přátelé tě zklamou´´ to mě trochu dostalo. Já jsem hodně četl i poslouchal příběhy od vojáků z druhé sv. války a ti povídali, že nějcenejžší je kamarád. Možná teďka trochu odbíhám od tématu, ale kamarád na frontě v zákopě se ti podělí o jídlo, dá ti něco na sebe když je zima ve Stalingradě, atd. Prostě tě má rád a záleží mu na tobě. Nenechá tě umřít. V tomto Tempest dělá chybu. Já prostě Twilight strašně fandím a dělá správný věci. Celkem jsem těžce nesl to, když jsem jí viděl zavřenou jako zvíře v kleci a musela poslouchat toho (promiň za ten výraz ) cvoka co jí vnucuje takoví pitomosti že přátelství není důležitý. Kamarád je důležitej a stará se o tebe.
Vidím to stejně a myslím, že jsi jeden z mála, který má stejný pohled. Asi to bude zkušeností (nemusí být jen z války...), těžko říct. Pro mě tohle byl a stále je jeden z důvodů, proč mě bronies komunita a fenomén MLP:FiM táhne. Ne vždycky se kamarádi ukázali být tím, čím se zdáli, ale pár jich přece jen vykrystalizovalo a vím, že se na ně mohu spolehnout.
(12.04.2020, 09:05)Jita32 Napsal(a): Ohledně té Tempest - hádám že kvůli její dabérce (Emily Blunt?) si nemohli dovolit dát této postavě větší prostor v seriálu, a tak jí ponechali napospas komiksům. Nemyslím si že to bylo zase tak špatné rozhodnutí, v seriálu by se dočkala maximálně vedlejší role, ale v komixech došlo k dotáhnutí její životní ságy (setkala se s kamarádkou z dětství, s Ursa Minor, a pomalu znovu-poznává magii přátelství).
Mrzí mě že v seriálu takhle nedotáhli mnoho postav. Hádám že si na ně málokdo vzpomene, ale docela jsem chtěla vidět novou epizodu s Diamond Dogs.
Film byl trochu jiná liga než seriál, to bezpochyby. Diamond Dogs mají taky minimálně jeden komiks (společně s Dashie a Trixie).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive