16.04.2022, 16:12
Dost mých kolegů jsou train nerds co sledují vše kolem DB a jezdí přes celé německo, takže to mám občas doslova v přímém přenosu Bohužel to zrušení spojů, respektive celých úseků trati kvůli úsporám, je jedna z nejbolestivějších věcí která to teď postihuje. Spousta úseků nemá alternativní cesty pro případ nehody, nebo oprav Nejhorší je, že takové zanedbání infrastruktury není dlouhou dobu tolik poznat, a pak dojde k situaci, kdy se jeden průšvih rychle zpropaguje všude. Ale omlouvám se za OT, tohle je spíš na vlakovou debatu u piva na FF ^_^
Jinak ty spoje nevypadají zas až tak nebezpečně, docela se mi líbí Praha -> Mnichov -> Stuttgart -> Ludwigsburg
I při zpoždění Praha - Mnichov jede mezi Mnichovem a Stuttgartem vlak každou chvilku, a ze Stuttgartu už to je S-bahn.
Cestou zpátky je pak u stejného spoje opět kritický Mnichov (Mnichov - Praha), ale tam jede 2h po prvním vlaku ve 12:43 další za 2 hodiny, případné zpoždění by se dalo využít na oběd.
Těším se na vás všechny na Gala!
Jinak ty spoje nevypadají zas až tak nebezpečně, docela se mi líbí Praha -> Mnichov -> Stuttgart -> Ludwigsburg
I při zpoždění Praha - Mnichov jede mezi Mnichovem a Stuttgartem vlak každou chvilku, a ze Stuttgartu už to je S-bahn.
Cestou zpátky je pak u stejného spoje opět kritický Mnichov (Mnichov - Praha), ale tam jede 2h po prvním vlaku ve 12:43 další za 2 hodiny, případné zpoždění by se dalo využít na oběd.
Těším se na vás všechny na Gala!