11.11.2012, 21:03
Magnificent, naprosto dokonale zpracovaná atmosféra a dokonce i to zvýraznění charakterů mi přišlo spíše jako plus. Hrubě se tady však projevily "časové hranice", které způsobili, že finále muselo být odbyto rychle, aby se autoři vešli do těch 40-ti minut a tím tak trochu celkový dojem z epizody zkazili. Avšak do té chvíle je zpracování dílu výborné a i ten krátký čas ve finále celkem využili. Holt, nacpat takový příběh ani ne dotřičtvtě hodiny je úkol více než náročný.
Co se Sombry týče, plně se ztotožňuji s Darmem.
Tento díl však jako první přímo a účelně vyvolal otázky, které budou jistě zodpovězeny v dalších dílech, čili to vypadá, že se poprvé bude celou sérií prolínat nějaký vyšší příběh (což by vysvětlilo i nižší počet dílů).
Jsem také moc rád, že jsme se při promítání vyhli gaku a jiným reklamám, neboť to muselo opravdu celou tu úžasně naléhavou a zoufalou atmosféru zničit.
A ještě musím pochválit reference, sám jsem si všiml Star Wars, Harryho Pottera a Pána prstenů, ale určitě jich tam bylo víc
Co se Sombry týče, plně se ztotožňuji s Darmem.
Tento díl však jako první přímo a účelně vyvolal otázky, které budou jistě zodpovězeny v dalších dílech, čili to vypadá, že se poprvé bude celou sérií prolínat nějaký vyšší příběh (což by vysvětlilo i nižší počet dílů).
Jsem také moc rád, že jsme se při promítání vyhli gaku a jiným reklamám, neboť to muselo opravdu celou tu úžasně naléhavou a zoufalou atmosféru zničit.
A ještě musím pochválit reference, sám jsem si všiml Star Wars, Harryho Pottera a Pána prstenů, ale určitě jich tam bylo víc