14.11.2012, 11:42
(12.11.2012, 17:21)Marty0088.cz Napsal(a): Takže si budu muset založit ten paysafecard účet, pak tam převést peníze z banky (Kč), dám zaplatit v eurech (ale vlastně zaplatím v korunách, protože si to banka převede), nebo jak? Ani nevím, jak založit ten účet a jak co udělat. Mohl by mi prosím někdo napsat úplně přesně krok za krokem? Opravdu to spěchá a vůbec nevím, co a jak. Jestli si musím vyměnit koruny za eura, nebo jak. Díky.
1) Mit bankovni ucet
2) Aktivovat si platby pres internet + nastavit si rozumny limit na internetove platby
3) Mit platebni kartu (optional)
4) Zalozit si pozadovany Paypal, PaySafe atd.
5) Prevest ceske koruny na tento ucet dle moznosti - Paypal ma v cesku banku normalni na kterou prevedes ty penize na jejich ucet a mas je tam a nebo jednodusse si to proste "nalinkujes" na webu na ten Paypal/Paysafe ucet.
6) Pokud mas kartu, krok 5 muzes preskocit, jednodusse si "nalinkujes" kartu na Paypal/Paysafe a to je vse - automaticky ti to pak samo strhne penize.
7) Das objednavku na WeLoveFine nebo kde se chystas objednavat.
8) CELNI LIMIT je 22 EUR coz je zhruba 27-28 dolaru. Postovne se do toho nepocita, pouziva se jen cista cena zbozi v balickku. (Tudiz triko stoji 25 $ a postovne 10$ tak to je v poradku a DPH neplatis)
9) Vyzvednes zasilku.
Vzhledem k tomu ze PAYSAFE ani WeLoveFine jsem jeste nepouzil tak nemuzu garantovat tyhle instrukce ale na netu uz jsem nakupoval xxxset krat tak predpokladam ze to nebude tak odlisne..
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.