Já teda nejsem moc vášnivý čtenář (pokud se do toho dnes nepočítá čtení návodů jak programovt na internetu a v děství pročítání příruček k počítačům nebo různých encyklopedií o vesmíru a dinosaurech), mám jen 1 ročník českého G3 MLP časopisu, 1 číslo G4, nějaké staré Care Bears (medvídci štěstíkové) a to je tak vše (čtu teda pravidělně Archie Sonic Universe + hlavní komix, ale ne v papírové podobě)..
Přesto se mi ten seriál dost líbil.. proti FIM má bohatě vykreslené postavy, zajímavé zvraty, děj se hlavně táhne napříč celou sezónou, některé zvraty přijdou teda fakt nečekaně.. komix teda musel být zajímavý.. každopádně je to i tak 10x lepší než to, co teď vychází v ČR.. ty nové FIM komixy budou třeba lepší..
Ano, přesně ten
Přesto se mi ten seriál dost líbil.. proti FIM má bohatě vykreslené postavy, zajímavé zvraty, děj se hlavně táhne napříč celou sezónou, některé zvraty přijdou teda fakt nečekaně.. komix teda musel být zajímavý.. každopádně je to i tak 10x lepší než to, co teď vychází v ČR.. ty nové FIM komixy budou třeba lepší..
(20.11.2012, 12:16)Xeelee Napsal(a): WTF? Myslíš http://www.csfd.cz/film/222199-witch/ ?
Ano, přesně ten