20.11.2012, 22:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.11.2012, 22:40 uživatelem Foulwynd. Edited 1 time in total.)
(19.11.2012, 23:03)Refly Napsal(a): To snad radši ani ne. Má barvu #EFEFEF a ladí se skinem fóra. Navíc je neutrální - takže můžeš fórum v klidu otevřít ve škole, v práci apod. Navíc si nedovedu představit moc jiných barev, které by byly takto neutrální a zároveň nerušily.
Docela jsem se dnes ráno v práci potil, když jsem četl fórum a na pozadí byla ta Pinkie Pie...
ono mít možnost si přepnout fórum do tmavý verze by taky nebylo na škodu, občas bych chtěl vidět nějakou statistiku ukazující, kolik % spotřeby monitorů tvoří stupidní bílý pozadí na stránkách a to už vůbec nemluvim o tom, jakej to je šok sem přijít odjinud a dostat tu bílou jebu do ksichtu
(inb4 "tak si udělej skript")
fus ro diks
<jadus> "to budem kamaradi ja jsem taky tard"
"You wake up every morning and ask yourself 'Do I feel as bad as a Darfur war orphan?' and if not then shut the fuck up." - TotalBiscuit
<jadus> "to budem kamaradi ja jsem taky tard"
"You wake up every morning and ask yourself 'Do I feel as bad as a Darfur war orphan?' and if not then shut the fuck up." - TotalBiscuit