22.11.2012, 20:11
(22.11.2012, 19:07)Wonderbolt Napsal(a): musime respektovat, ze ne vsichni maji cas jit do hospody v dany den a ne kazdy bydli v Praze
... v tom případě začal u respektování výroku "dohodneme se" a nezaměměňoval jej za "už dohodnuto a bude to tak, jak píšu". btw. ptal se tu snad někdo někoho, jestli má v úterý večer čas? Nějak jsem si nevšiml.
A jestli se máme společně dohodnout na dalším postupu (což je pokud si dobře vzpomínám účelem téhle diskuze), tak bych určitě nejen já ocenil, kdyby se místní diskuze nesla v duchu "společně se dohodneme" a ne "Bude to podle mě, protože jsem to tak řekl!". V opačném případě k rozumné dohodě dospějeme jen těžko.
Souhlas nebo má se vzájemnou domluvou někdo problém?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive