24.11.2012, 11:50
(23.11.2012, 10:02)Pajzl Napsal(a):(22.11.2012, 12:32)TheKubajs Napsal(a): nemáte někdo tip na obchod/český e-shop, kde by se daly pořídit brýle ve VynilScratch stylu?
- vinyl style brýle (ty právě scháním...)
Případné nápady uvítám
Našel jsem brýle, které se zdají být v pohodě, nejsou drahé a obsahují 2 typy vyměnitelných skel - tmavozelené a průsvitné - na to průsvitné by stačilo položit vystřihnutou fialovou fólii a máš to
Pajzle, díky. O steampunk brýlých jsem taky přemýšlel, dokonce mají i levnější variantu, která se dá koupit v pracovních potřebách jako svářečské brýle
Je tu ale problém, že jsou docela nepohodlné...ale dostal jsem tip na jedny vietnamce, kteří prý mají podobné brýle s fialovými skly.
(23.11.2012, 00:14)Melgarh Napsal(a): @KubajS:
Jestli to das cely ten cosplay Kubajsi do kupy, tak ja prijdu toho 15.teho jako "fanousek" Vinyla
Akorat si musim sehnat vlajecku a mam to komplet
Jinak sluchatka od Sony (http://sluchatka.heureka.cz/sony-mdr-zx100/) se daj sehnat za 3-4 stovky, maj nekdy akci v tescu s nima a daji se pak i pouzit pro prehravani hudby z MP3/4/mobilu za chodu aniz by se museli nicit =)
Akorat ty jeany a fixa.. mno nevim, pri prani to pujde dolu a udela to v pracce neporadek, ale osobne se snazim ziskat nazehlovaci cutie mark Vinyla uz nejakou dobu a zatim bud jsou maly a nebo je design crap..
Well...nevěděl jsem, že máš taky CP Vinyla
uvidíme, jak to vyjde, každopádně zatím jsem zůstal viset na mrtvém bodě s brýlemi a teď není moc času, tak uvidím, jestli to dotáhnu do konce
Dám určitě vědět