26.11.2012, 12:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.11.2012, 12:44 uživatelem Fingusa. Edited 1 time in total.)
Zdravím, rád bych se na tenhle sraz přijel podívat, bohužel mám problém s tím že jsem z Mostecka a tam nám to jede krapek nechtěně. Tudíž bych se chtěl zeptat jestli bych mohl u někoho přespat nebo jestli není nějaký jiný způsob jak někde být. Předem říkám že jsem místy velice stydlivej .
A taky bych si rád jeden zpěvník objednal. Sice zpívat asi nebudu protože mám fakt hroznej hlas a songy si nepamatuju, ale rád bych ho měl na památku .
Předem děkuji za odpověď!
A taky bych si rád jeden zpěvník objednal. Sice zpívat asi nebudu protože mám fakt hroznej hlas a songy si nepamatuju, ale rád bych ho měl na památku .
Předem děkuji za odpověď!
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Ptejte se mě!
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Ptejte se mě!