13.12.2012, 14:50
(12.12.2012, 15:01)CutePenguin Napsal(a): Edit:
Co se týče dárečku ... rád bych něco přinesl, ale nemám co. Jediný, co mám, je jedna placka AJ a zbytek je ve vlastnictví bráchy.
Dárek máš vyrobit, chlape, ne koupit, či předat z vlastnictví

Taktéž platí pro ostatní, čím více dárků bude, tím lépe ve všech směrech - bude se přece rozdávat přátelství!

(13.12.2012, 13:47)Jamis Napsal(a): 2Pajzl: Máš nějaký systém, aby se k člověku nedostal tentýž dárek, který dává? (třeba každý dárek bude mít číslo a ty jediný budeš mít seznam, kdo který dal a v případě potřeby zasáhneš)
Dárky jsou pořešeny takhle - každý, kdo věnuje pytli dárek, hodí papírek se svým jménem či nickem do k tomu určené krabice. Pak, při samotném předávání budu postupně losovat jména a přivolávat jejich majitele, kteří dostanou náhodný dárek z pytle. Pokud se stane, že si někdo vybere svůj vlastní dárek, pochválíme Trollestii - "Good one!", dárek se položí na stůl, aby se předešlo dalšímu trolení. Dotyčný si vytáhne dárek nový a ten jeho poputuje zpátky mezi ostatní.
Pokud se stane, že by si poslední vylosovaný vytáhl svůj vlastní dárek, vyměním si ho s ním já, neboť právě z tohoto důvodu mi někdo z organizátorů vytáhne dárek jako prvnímu a pochopitelně ho do konce nerozbalím - to jen pro případ, známe Trollestii