14.12.2012, 22:57
(14.12.2012, 22:37)Melgarh Napsal(a):(14.12.2012, 21:52)Pajzl Napsal(a): @Flaiming - místo na případné optional spaní se vždycky najde, do Melgarhova ledového bytu se zatím nikdo nehlásil Ale věřím, že se pojede až do rána
Haha taky doufam ze do nej sam nebudu muset, sice polstar, periny, tepla voda a elektrina je, ale topeni je deaktivovany dlouhodobe.. ale zase tam mame super tezke prave 1.republikove zimni kozesinove kabaty.. a to je solidnich 20 kilo tepla
Ale kdyby na to doslo, tak klidne muzeme zajit do Hot Peppers/"Karibiku", pozvu na jedno urcite
Jinak rozbalovani darku pred publikem je urcite dobra volba =)
---
Kdyby na to doslo, pro vsechny kdo budou brat od Xeeleeho Princezny z BBcek a chteji jim dobarvit kopitka, tak vezmu Greedy Gold Metallic a Silver-Platinum Metallic barvy a jeden stetec, jsou v davkovacich takze moznost rozliti je nulova.
To vidím že tam u tebe nejspíš skončím já .
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Ptejte se mě!
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Ptejte se mě!