02.01.2013, 19:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.01.2013, 19:19 uživatelem Bouri. Edited 1 time in total.)
Ohio
Tak to bych nečekal, že poběží na Linuxu (vím že autobusí kastle Irisbus Citehnis používaj myslimže Bluetooth, ale to je asi líp zabezpečený), chtělo by to tam nahrát i jiný hlášení. Takhle jsem dělal hlášení "*ding* zastávka Krematorium, konečná stanice, prosíme cestující, aby vystoupili, nashledanou!", ale nikdy sem se nedostal do busu se správným obsazením, aby to vyznělo komicky.
(02.01.2013, 19:02)pidi Napsal(a): No jo, já občas i kazím vzduch fotografům na želpage... ...a na jedné Regionově mám místo hlášení "Vlak zastavil z důvodu střetu na železničním přejezdu" nahráno Highway to Hell... ...holt IS běží na linuxu...Na želpage sem moc nechodil, ale vím, že existuje...
Tak to bych nečekal, že poběží na Linuxu (vím že autobusí kastle Irisbus Citehnis používaj myslimže Bluetooth, ale to je asi líp zabezpečený), chtělo by to tam nahrát i jiný hlášení. Takhle jsem dělal hlášení "*ding* zastávka Krematorium, konečná stanice, prosíme cestující, aby vystoupili, nashledanou!", ale nikdy sem se nedostal do busu se správným obsazením, aby to vyznělo komicky.