03.01.2013, 19:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.07.2014, 20:15 uživatelem ROBOJESTER_CZ. Edited 39 times in total.)
jak koukám tak tu na fóru každou chvíly přibude někdo kdo by uměl nebo aspoň schopnej pomoct vytvořit nějákou pc hru sice na úrovni pac-mana (tim nechci nikoho podceňovat) ale hodí se každá pomoc
nebo lidi schopný dělat grafiku či hudbu etc.
prostě mě napadlo vytvořit tým na výrobu her
jestli s něčím začnete může se hodit mít předem sestavenej tým
a nemusíte se bát že by jste nemohly něják pomoct bylo by toho dost jako např. testování, překládání, později třeba i dabování nebo vymýšlení příběhu hry
trochu jsem změnil záměr týhle skupiny - nebudeme zakládat vlastní projekty tady ale budeme jakásy "výpomoc" prostě když někdo bude potřebovat s nějákym projektem s něčim pomoct může sem dát odkaz na svuj projekt
zatim máme
-můžete zkusit vymyslet název ,klidně i logo, pro tým ,až bude dost návrhů dám hlasování
-a taky můžete ukázat nějáký svý výtvory ať víme na čem jsme
-programátoři ,napište v čem programujete
- jestli na něčem pracujete a vyžadujete pomoc neostýchejte se sem napsat
- jestli jste začali s novým projektem prosím založte si k němu nové téma a odešlete sem odkaz(nezačínejte bez plánu nejdříve si projekt pečlivě navrhněte(neudělejte stejnou chybu jako jsem už několikrát udělal já))(klidně i projekt mimo mlp tématiku mimo tohle fórum)
-Kucado jestli se chceš ještě pořád přidat a nějákým zázrakem opět zavítáš na toto fórum k tomuto tématu , prosím založ si zde účet a napiš sem z něj
nebo lidi schopný dělat grafiku či hudbu etc.
prostě mě napadlo vytvořit tým na výrobu her
jestli s něčím začnete může se hodit mít předem sestavenej tým
a nemusíte se bát že by jste nemohly něják pomoct bylo by toho dost jako např. testování, překládání, později třeba i dabování nebo vymýšlení příběhu hry
trochu jsem změnil záměr týhle skupiny - nebudeme zakládat vlastní projekty tady ale budeme jakásy "výpomoc" prostě když někdo bude potřebovat s nějákym projektem s něčim pomoct může sem dát odkaz na svuj projekt
zatim máme
-a taky můžete ukázat nějáký svý výtvory ať víme na čem jsme
-programátoři ,napište v čem programujete
- jestli na něčem pracujete a vyžadujete pomoc neostýchejte se sem napsat
- jestli jste začali s novým projektem prosím založte si k němu nové téma a odešlete sem odkaz(nezačínejte bez plánu nejdříve si projekt pečlivě navrhněte(neudělejte stejnou chybu jako jsem už několikrát udělal já))(klidně i projekt mimo mlp tématiku mimo tohle fórum)
-Kucado jestli se chceš ještě pořád přidat a nějákým zázrakem opět zavítáš na toto fórum k tomuto tématu , prosím založ si zde účet a napiš sem z něj