05.01.2013, 14:20
(05.01.2013, 11:22)Antarius Napsal(a): Xeelee, informace? Přesně tohle nám řekl náš učitel fyziky na střední, citoval jsem jej, akorát on nám to řekl několik dní po jeho výkonu
Navíc je to ověřené i dalšími fyziky, a neboj se, na wikipedii jsem se nedíval
Xeelee, jen pro přesnostskutečně překonal rychlost zvuku; mohl i překonat tu "bariéru." Nelze tomu ale říkat akustický třesk (Sonic Rainboom) protože kdyby padal kolem tebe, tak to neuslyšíš, to jsem chtěl vyjádřit. A díval jsem se na video z jeho kamery...neviděl jsem kolem něj, ani za ním to...kónické cosi
Možná by ses na tu Wikipedii podívat měl

Dumbass_CZ: Jiný složení atmosféry nerovná se jiný fyzikálná podmínky, ale částečně jiný vlastnosti tý atmosféry. Může mít jinej poměr prvků a jinou hustotu. Částečně jiný složení. Pokud ale zvířata a rostliny fungujou stejně jako u nás, tak by složení mělo bejt velmi podobný. Tzn., že nějakých 98 % by měl tvořit dusík a kyslík. Složení zbytku atmosféry by na její vlastnosti prakticky nemělo vliv. V úvahu pak připadá jen jiná hustota. Vzhledem k výkonům, který poníci v seriálu předvádí, předpokládám, že asi nebude řidší než u nás. To by pak neměli na takový výkony dost kyslíku. Vylez si na nějakou osmitisícovku a pochopíš

Brahmavihára – buddhistické L&T

„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora