06.01.2013, 02:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.01.2013, 03:06 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
Záleží... Aj keď zoberieme do úvahy, že všetky z Mane 6 sú inteligentné a dokážu sa o seba postarať, kôň je stále kôň a má svoje potreby. Keby som mal možnosť, presťahoval by som sa do domu, takže aspoň výbeh by bol zaistený
Keby som mal Fluttershy, tá by sa asi sama stránila kontaktu s inými. Doma mám papúcha a psa, takže by mala o program postarané.
Twilight by som zrejme ubytoval v knižnici (ktorú by som rozšíril aspoň na jednu izbu), nech si študuje a na oplátku by som privítal nejaký ten skill v mágii
S Rarity by som pri jej talente spravil biznis a vybudoval nadnárodnú textilnú spoločnosť.
Applejack by som dal na starosť záhradku a súkromnú vínnu pivnicu
Rainbow Dash by som pustil, nech si do sýtosti lieta, no zase by som ju udržiaval dostatočne mimo dosahu verejnosti.
A Pinkie? To aby som si zriadil vlastný klub aj s barom
Keby som mal Fluttershy, tá by sa asi sama stránila kontaktu s inými. Doma mám papúcha a psa, takže by mala o program postarané.
Twilight by som zrejme ubytoval v knižnici (ktorú by som rozšíril aspoň na jednu izbu), nech si študuje a na oplátku by som privítal nejaký ten skill v mágii
S Rarity by som pri jej talente spravil biznis a vybudoval nadnárodnú textilnú spoločnosť.
Applejack by som dal na starosť záhradku a súkromnú vínnu pivnicu
Rainbow Dash by som pustil, nech si do sýtosti lieta, no zase by som ju udržiaval dostatočne mimo dosahu verejnosti.
A Pinkie? To aby som si zriadil vlastný klub aj s barom
Fórum umiera, zmierte sa s tým.