07.01.2013, 00:00
Asi bych nepreferoval nic. Vše má své pro a proti. Navíc můj pony avatar je jen náznakový, takže se nemůžu řídit podle něj. Nezabýval jsem se jeho detailním příběhem a možná se jím ani zabývat nebudu. Bude mez minulosti bez přítomnosti a bez budoucnosti, tak bude moct být kdykoli kdekoli a cokoli. A to je cool
Možná bych cestoval mezi sídly, možná bych žil jako Zecora, možná bych odjel za poutníky na Divoký Západ... Ale usadit se někde v městečku a žít si poklidný rutinní život je too mainstream. Zvlášť v magické neprozkoumané zemi téměř neomezených možností.
Možná bych cestoval mezi sídly, možná bych žil jako Zecora, možná bych odjel za poutníky na Divoký Západ... Ale usadit se někde v městečku a žít si poklidný rutinní život je too mainstream. Zvlášť v magické neprozkoumané zemi téměř neomezených možností.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte