08.01.2013, 23:11
Nebude dlouho trvat a na své posádce na VK3601(H) Dosáhnu první specializace.
Mám:
Velitel - Mentor
Nabiječ - Snap shot
Řidič - Clutch Barking
Radista - Situational Awareness
Nabiječ - Intuition
Příslušenství: Vent, Rammer, EGLD
Tak si říkám co si mám dát za 2. profesi?
Napadlo mě:
Velitel - Mentor, Eagle eye
Nabiječ - Snap shot, Deadeye
Řidič - Clutch Barking, Smooth ride
Radista - Situational Awareness, Relaying
Nabiječ - Intuition, Safe Storage
Hraju: Agresivo-defenzivně, většinou chodím v grupáči, Peek a Boo, snažím se co nejvic Flankovat a taky snipeřit, natáčím se (kvuli tomu mám CB), vyhýbám se čelním srazům tařka u všeho co má více jak 110 pen a HEčkám.
Ammo rack mi nikdy problém nedělal a od doby co mám top engine ani on ne, popravdě ani pásy, když dostanu kritický zásah do modulu tak ho okamžitě opravím (perk na opravu jsem si nedal, protože k tomu bych poteboval Toolbox aby to mělo smysl, a ten montovat nechci. A BiA nedávají tak skvělej bonus takže si je dám až na 3. V Kamufláži a optice nevidím pro mě užitek.
Mám:
Velitel - Mentor
Nabiječ - Snap shot
Řidič - Clutch Barking
Radista - Situational Awareness
Nabiječ - Intuition
Příslušenství: Vent, Rammer, EGLD
Tak si říkám co si mám dát za 2. profesi?
Napadlo mě:
Velitel - Mentor, Eagle eye
Nabiječ - Snap shot, Deadeye
Řidič - Clutch Barking, Smooth ride
Radista - Situational Awareness, Relaying
Nabiječ - Intuition, Safe Storage
Hraju: Agresivo-defenzivně, většinou chodím v grupáči, Peek a Boo, snažím se co nejvic Flankovat a taky snipeřit, natáčím se (kvuli tomu mám CB), vyhýbám se čelním srazům tařka u všeho co má více jak 110 pen a HEčkám.
Ammo rack mi nikdy problém nedělal a od doby co mám top engine ani on ne, popravdě ani pásy, když dostanu kritický zásah do modulu tak ho okamžitě opravím (perk na opravu jsem si nedal, protože k tomu bych poteboval Toolbox aby to mělo smysl, a ten montovat nechci. A BiA nedávají tak skvělej bonus takže si je dám až na 3. V Kamufláži a optice nevidím pro mě užitek.
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Fimfiction is life.