12.04.2012, 14:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.04.2012, 14:55 uživatelem Leslieshy. Edited 2 times in total.)
Tak to je těžké. Earth ponies nejsou špatní, třeba takový earth pony jako je Applejack Předtím mi připadali obyčejní, ale teď je mám raději a raději Jednorožci jsou taky fajn ale přijdou mi... prostě mi na nich něco nesedí. Umí ovládat kouzla což je super a taky si můžou vyčarovat křídla atd. Ale musí se hlavně naučit kouzlit, pochybuju že bych vůbec někdy něco dokázala... Takže mě jednorožcem až tak být neláká. Pegasové jsou cool (Rainbow Dash! ), můžou létat (což sice někteří jednorožci taky), chodit po mracích (i to se sice dá vyřešit) a žít v Cloudsdale (kterej mě vlastně taky moc neláká...) ale přesto mi to přijde nejlepší. A proč? Jednoduše rychlost, letět rychle a létat nad Ponyvillem by bylo nej! Navíc mám ráda výšky I když, vlastně to vše by možná dokázal i nějaký jednorožec... ale prostě... pegasové jsou cool Ale zase, kdyby si šlo vybrat Pinkie Pie jako čtvrtou možnost asi bych si ji vybrala spíš