23.01.2013, 00:15
Dopozerané. Čo k tomu? Prekvapený, dojatý (hlavne ku koncu sa mi tisli slzy do očí), pobavený (army bronies? why not?) a hoci nie som veľký fanúšik rôznych "conov", toto ma veľmi príjemne prekvapilo. Tento dokument pekne ukázal, že bronies nie je komunita podivínov a zvrhlíkov žijúcich v štyridsiatke u rodičov, no že ide o pohodových ľudí otvorených novým skúsenostiam a priateľstvám. Tiež ma potešila scéna, kde sa Lyleho otec stretol s "brony otcom" (Patrick?) a ich rozhovor.
Navyše, John de Lancie má neskutočnú charizmu, z Tary láskavosť priam žiarila, Lauren ma dojala a nikdy by ma nenapadlo, že The Living Tombstone je z Izraela (neskutočne mi pripomína môjho známeho, akurát nemá briadku).
Na záver? Treba, aby sa o tomto dokumente dozvedeli aj ostatní, vďaka za anglické titulky a som hrdý na to, že som brony
Navyše, John de Lancie má neskutočnú charizmu, z Tary láskavosť priam žiarila, Lauren ma dojala a nikdy by ma nenapadlo, že The Living Tombstone je z Izraela (neskutočne mi pripomína môjho známeho, akurát nemá briadku).
Na záver? Treba, aby sa o tomto dokumente dozvedeli aj ostatní, vďaka za anglické titulky a som hrdý na to, že som brony
Fórum umiera, zmierte sa s tým.