23.01.2013, 23:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.01.2013, 23:21 uživatelem Escudo. Edited 3 times in total.)
u ruskych heavyn (a myslim ze i u mnoha jinych tanku) je problem napriklad IS-7 ... uhlovat ci neuhlovat? ... kdyz stojis zepredu, trefi te do spodu vany, kdyz se nauhlujes, prostreli ti vrchni pancir ... vseobecne ale s takovym tankem se bojuje telo na telo, je pohyblivy a nizky, kdyz se k nekomu pritulis, a vez budes mit otocenou k nemu ze predu, nema sanci ... kdyz se bojuje "rohovy boj" u baraku, vetsinou trosicku vyjedu a ukazu mu svuj cumak, vetsinou cinkne (cca 80% z vlastni zkusenosti), nebo trefi pasy, pak kdyz u nej nikdo neni, okamzite na nej vyjet ... hodne lidi miri bezhlave IS-7 porad na spodek vany, takze neuskodi se nauhlovat, aby cinknul ... IS-4 je hodne luxus tank, nauhlujes se a kdyz te prostreli zepredu, nauhlujes se jeste trochu a pak cinkne ... boky IS-4 jsou osidne stejne jako u IS-7 ale z jineho duvodu, IS-4 proto, ze ma vetsi pancir nez vepredu a IS-7 kvuli spaced armor ... u IS-4 bych to asi povazoval za nutnost nauhlovat se, protoze se mi hodnekrat stava, ze me prostreli zepredu vrchni pancir jako bych byl francouz, coz me trochu stve ... problem je s vezi, ty kukatka se daji snadno prostrelit, mnohem lepe nez u IS-7 ... jinak vsobecne nema smysl na ruske veze zepredu vubec strilet ... s temito tanky mam spoustu bitev a toto jsou moje poznatky, nekdo se s tim ztotozni, nekdo ne, kazdy hraje jinak (:
co se tyce 1vs1 VK a KV1S ... no, kdybych byl VK zvolil bych boj z velke dalky, tohle ruske delo je na dalku pekny sh*t a kdyz k tobe dojede, snazit se ho ukrouzit a byt skoro telo na telo, protoze bych spolehal na to, ze neskloni delo a bude me strilet ze predu do veze, coz znamena 0 damage ...
kdybych mel KV1S, bud bych se schovaval a kdyby byl blizko, tak bych se snazit s tankem uhlovat, vetsina rad do boku, kde jsou pasy je to za 0 damage, samozrejme bych strilel na spodni plat a snazil se ho zapalit, jinak je se stestim VK pro KV1S zalezitost 2 ran ... ja sam uprime bych si neodvazil tipovat, kdo by vyhral (x
co se tyce 1vs1 VK a KV1S ... no, kdybych byl VK zvolil bych boj z velke dalky, tohle ruske delo je na dalku pekny sh*t a kdyz k tobe dojede, snazit se ho ukrouzit a byt skoro telo na telo, protoze bych spolehal na to, ze neskloni delo a bude me strilet ze predu do veze, coz znamena 0 damage ...
kdybych mel KV1S, bud bych se schovaval a kdyby byl blizko, tak bych se snazit s tankem uhlovat, vetsina rad do boku, kde jsou pasy je to za 0 damage, samozrejme bych strilel na spodni plat a snazil se ho zapalit, jinak je se stestim VK pro KV1S zalezitost 2 ran ... ja sam uprime bych si neodvazil tipovat, kdo by vyhral (x