25.01.2013, 17:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.01.2013, 17:59 uživatelem pidi. Edited 2 times in total.)
Jj, já skončil u tady u toho, protože to je naprosto přímočaré a platformně nezávislé - jediné tlačítko ve stylu "do what I want" které se navíc renderuje do kódu stránky. Super. A já jsem neuvěřitelně líný člověk...
(A to jsem taky jeden čas WGETem stahoval ty stránky, parsoval je AWKčkem a chytal stream... ...no nefungovalo to dobře... Navíc takový overkill abych zjistil že znovu objevuju kolo.)
(A to jsem taky jeden čas WGETem stahoval ty stránky, parsoval je AWKčkem a chytal stream... ...no nefungovalo to dobře... Navíc takový overkill abych zjistil že znovu objevuju kolo.)
![Pinkiehappy Pinkiehappy](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/pinkiehappy.png)
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...