(26.04.2013, 22:03)Jinolenio Napsal(a): Já mám doma vlastně takovou domácí zoo
Tákže : 3psy ,2kočky , 2korely ,3kanárky , 1rýžovník , 2morčata , 1křeček a možná bude ještě jedno štěně
Měl sem : želvu , chameleona , kotě , 2kanárky a králík ...
Is this the thread, where I post my cat? YEAAAAAAA'!
Zde, v království za osmero horami, žije divoká šelma (ne)slyšící na hrůzostrašné jméno Mína. Je jí 10, je boží, extrémně otravná a přítulná. Považuji ji za svého nejlepšího zvířecího parťáka a kamaráda. Jako každý láskou zaslepený chovatel se nebojím prohlásit, že je ta nejlepší kočka na světe. I když jí občas říkáme pes. Asi je tedy i nejlepším psem na světě. To dává smysl.
Neumí žádný trik, dělá si totiž, co chce. Žere lidské jídlo, dělá si totiž, co chce. Líže cukr, i když dle vědců necítí kočky sladkou chuť. Jak už jsem říkala, dělá si totiž, co jen chce. Moje kočka je rebel. Roztomilý chlupatý rebel, kterého bych nevyměnila za nic na světě. Doufám, že to tak zůstane napořád.
ja mám psíka, má už 13 rokov, ale pre mňa je to stále šteniatko
no a máme aj dve mačky - staršia, slečna Marplová sa kdesi zatúlala a o pár mesiacov sa vrátila, avšak zdá sa nám, že to nie je ona, ale jej dvojníčka, votrelec! (slečna Marplová mala totiž takú ,,vadu" že nevedela mňaukať, ale táto mňauká bez problémov )
fotku mladšej (madam Lemonová) prihodím snáď neskôr
(30.04.2013, 22:04)Farglider Napsal(a): Když nebudu počítat to zvířectvo co jsme všechno měli.
Tak máme momentálně 2 Krysaříky (6let, a štěně 3mesíční) + 3 tyhle kousky v terárku: :-)
ne mě zamrazilo ! měl bych strach na něj sáhnout.. je to slizký že ?